Επίσκεψη ενημέρωσης στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό στο Ολυμπιακό χωριό.

Κλιμάκιο ή νέος Πυροσβεστικός σταθμός χρειάζεται στον Ωρωπό για να διασφαλιστούν οι δασικές εκτάσεις της περιοχής

Επίσκεψη ενημέρωσης στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στο Ολυμπιακό Χωριό, έκανε την 1/11/2010 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Κωνσταντίνος Λάσκαρης. Ο κ. Λάσκαρης ενημερώθηκε από το Διοικητή του Σταθμού Αντιπύραρχο κ. Ν. Αλεξανδρή για τις συνθήκες που υπάρχουν και για την έκταση της περιοχής ευθύνης του Σταθμού ενώ στη συνέχεια έγινε ενημέρωση – συζήτηση με τους πυροσβέστες.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη δημιουργίας Κλιμακίου ή νέου Πυροσβεστικού Σταθμού στην περιοχή του Ωρωπού ή του Καλάμου προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα οι πυρκαγιές της περιοχής και να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος. Επίσης λόγω της μεγάλης έκτασης της περιοχής ευθύνης του Σταθμού είναι αναγκαία η ενίσχυση με προσωπικό, κυρίως οδηγούς και η βελτίωση και επέκταση των εγκαταστάσεων υποδομής.
Στη συζήτηση ενημέρωση ήταν παρών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Βασίλης Οικονόμου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ωρωπού και μέλη των Οικολόγων Πράσινων, Σταύρος Μυλωνάς και Παναγιώτης Μαγγανιάρης.

Advertisements
This entry was posted in Δελτία Τύπου - Κείμενα. Bookmark the permalink.